Back to All Events

KONFERANSE: Transformasjon og rehabilitering

  • Sentralen Øvre Slottsgate 3 Oslo Norway (map)

 

Jeanette Norin og Margarida Barbosa fra Grape architects holder foredrag med Estate.

Om konferansen:

"Ombygging og rehabilitering står på agendaen – Oslo by rustes opp. Nedlagte industriområder og gamle bebyggelser skal transformeres, slik at hovedstaden løftes til et internasjonalt nivå, og blir en gjennomgående by. Transformasjonsprosesser må tilfredsstille strenge offentlige miljøkrav, samtidig skape verdi for eiere, uten at det går på bekostning av byggets historiske særpreg og sjel. Hva skal til for å lykkes? Er både det offentlige og private aktører klare til å revitalisere forlatte områder?
Her ligger det et enormt potensial i å skape ambisiøse prosjekter i forlatte nærområder. Spørsmålet er – hvilken gevinst, risiko og muligheter finnes i disse prosjektene?

Konferansen Transformasjon & Rehabilitering vil gi deg rikelig med inspirasjon, nye ideer til konsept og redesign. Fokuset vil være å puste liv i slitene eiendommer, og forvandle disse til noe nytt og interessant, som skaper merverdi. Vi utveksler ideer, og kommer med eksempler på vellykkete konsepter fra lignende prosjekt, der disse også har gitt noe til bybildet, samtidig som det har vært lønnsomt for eiere og utviklere. Fageksperter viser deg hvordan du analyser risiko, løser utfordringer og bruke moderne arkitektoniske løsninger for å få til et spennende prosjekt utover det vanlige."

Les mer her: http://estatekonferanse.no